Ens agrada treballar amb altres professionals, entitats i/o empreses del territori que comparteixen els nostres valors i missió.

Els nostres col·laboradors són:

 

 

EJC

L’Estudi Jordi Caralt és una agència de comunicació ubicada al Vendrell que potencia empreses i institucions mitjançant una visió estratègica i un acompanyament pràctic en creativitat, disseny i comunicació corporativa. Utilitzen tècniques de publicitat, disseny gràfic i màrqueting per transformar la seva inversió en publicitat i obtenir-ne rendiments.


QUERCUS SAPIENS

Amb més de 15 anys d’experiència en el sector, realitzen treballs tècnics relacionats amb les noves tecnologies i projectes de tipologia ambiental i d’anàlisi del territori. Especialitzats en l’anàlisi i gestió del medi ambient, com també del tractament del paisatge i la seva revalorització com a recurs, en la gestió patrimonial i el planejament urbanístic.


CARME DOLZ

La Carme Dolz i Peidro (Baldriga), és llicenciada en Pedagogia per la UB i Màster en Psicopedagogia Clínica. A nivell professional es dedica a la pedagogia creativa, que inclou des de l’educació i la comunicació ambiental, fins a la formació d’adults i l’escriptura. És propietària d’una botiga ecològica a l’Escala. Sòcia de la SCEA i membre del CEC-IUCN.


DAVID RAVENTÓS

Arquitecte tècnic i topògraf.


MARC ROBERT

Llicenciat en Ciències Biològiques. Màster en gestió i conservació de la natura. Funcionari del Cos d’Agents Rurals de la Generalitat de Catalunya. Implicat des de fa anys en el moviment de defensa de la natura i el medi ambient, particularment com a membre del Grup Ecologista del Vendrell i Baix Penedès (GEVEN).


ENRIC ROVIRA

Compositor, músic, actor i mestre.  Creador i actor de la companyia Forani Teatre. Companyia centrada en la creació d’espectacles per a públic familiar premiada pels Premis Butaca’12 pel seu espectacle PAU. La vida de Pau Casals. Actor i músic en diversos espectacles i muntatges de companyies com la cia.Traüt i Els Joglars de la Bòta.


BENJAMÍ CATALÀ

Bisbalenc estudiós del patrimoni arquitectònic rural del Baix Penedès de primer ordre, que ha publicat llibres com la Bellesa Rural al Baix Penedès i El Montmell el sostre del Baix Penedès, entre d’altres, i que col·labora també puntualment amb la revista El Marge.


MAS LLAGOSTERA

Mas Llagostera és una casa de turisme rural amb segles d’història que aposta pel turisme sostenible. Premiada com a Millor Allotjament de Catalunya de l’any 2017 per l’Agència Catalana de Turisme.


VINS BARTHOMEUS

Ubicat al Pla de Mar, a la Masia Bartomeu, des del 2012 elaboren els seus propis vins de forma ecològica. La finca on cultiven els seus raïms és molt rica en patrimoni històric i també en biodiversitat, gràcies en part a la declaració de Refugi de Fauna Salvatge l’any 2001, per part del Departament de Medi Ambient de la Generalitat de Catalunya.


UN SOL CEL

Celler amb vinyes al Pla de Mar i al municipi d’Albinyana que cultiva els seus vins de collita pròpia de forma ecològica i respectuosa amb el patrimoni natural i rural.


FINCA MAS PERDUT

Celler ubicat a Santa Oliva que cultiva amb respecte i amor els raïms dels seus vins i escumosos.